Sádlo je tradiční surovina, která se v české kuchyni používá pro jeho schopnost dodat pokrmům křehkost a bohatou chuť. Má vysokou tepelnou stabilitu, což z něj činí ideální tuk pro smažení a pečení. Díky své jemné textuře a chuti je nenahraditelnou složkou v mnoha tradičních receptech.
Typ výrobku:
jedlý živočišný tuk
Vlastnosti výrobku:
barva bílá, konzistence tužší, struktura jemná, vůně a chuť specifická pro domácí sádlo
Složení:
vepřové sádlo
alergeny: neobsahuje mikrobiologické
požadavky: vyhovuje požadavkům Nařízení Komise (ES) č.2073/2005, příloha I., kapitola 1, bod 1.2 a 1.8.
obsah GMO: neobsahuje
Podmínky skladování:
skladujte při teplotě: 0–8 °C
Trvanlivost:
180 dní
Způsob použití:
výrobek je určen k přímé spotřebě, k různým kuchyňským úpravám, smažení pokrmů